Acties.

De Country Christmas fair geeft 2x outdoor laarzen weg van Dubarry of Ireland

Van een enorme hoosbui tijdens een wandeling in het bos tot een koude sneeuwstorm op kerstavond in de stad. De duurzame waterdichte outdoor laarzen van Dubary bieden het comfort en bescherming die je nodig hebt. Je voeten blijven warm en droog!
Voor meer informatie over de Dubarry outdoor laarzen:

WEBSITE

We geven 1x paar voor heren en 1 paar voor dames weg.

Wil je kans maken op een Dubarry outdoor laars t.w.v max €399,- vul dan voor 20 november 2018 je gegevens in.
De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gebracht en de naam van de prijswinnaar wordt op onze Facebookpagina vermeld. De laarzen mogen worden opgehaald bij de stand van Dubarry op de Country & Christmas Fair.

Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden Country Christmas Fair-Dubarry winactie – Win een paar laarzen van Dubarry of Ireland
Om kans te maken moeten deelnemers de wedstrijdvraag beantwoorden zoals beschreven op het online inschrijfformulier.
Prijs is bedoeld voor 2 winnaars. De prijs bestaat uit een paar laarzen voor dames en een paar voor heren naar keuze uit de Dubarry collectie.
Deze prijsvraag is uitsluitend bedoeld voor inwoners van Nederland en België.
De winnaar zal door een computerprogramma worden geselecteerd uit het totaal van de inzendingen op de datum van sluiting. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
U hoeft niets te kopen, maar internettoegang is vereist.

De winnaar moet de Dubarry op de stand een ID-kaart tonen om te bevestigen dat hij/zij 18 jaar of ouder is.
De prijzen zijn correct op het moment van het ter perse gaan, maar de promotor behoudt zich het recht voor om de gegevens indien nodig te wijzigen.

De winnaar moet binnen 3 dagen reageren op de kennisgeving van zijn/haar prijs. In het geval de vordering voor de prijs niet binnen 3 dagen door de promotor wordt ontvangen, behoudt de promotor zich het recht voor om de prijstoekenning in te trekken en de prijs uit te reiken aan een reserve die op hetzelfde moment als de oorspronkelijke winnaar werd geselecteerd.

Er bestaan geen alternatieven in contanten of natura, voor het geheel of een deel van de prijs, uitgezonderd omstandigheden buiten zijn redelijke controle om, behoudt de promotor zich het recht voor om de prijs met soortgelijke alternatieven van gelijke of hogere waarde te vervangen.

Behoudens uitzonderlijke omstandigheden naar goeddunken van de promotor, is de prijs niet overdraagbaar aan een andere persoon dan de winnaar.

Door deelname aan deze prijsvraag, gaat u ermee akkoord dat de door u verstrekte informatie door ons mag worden gebruikt voor het beheer van deze prijsvraag.

De promotor behoudt zich het recht voor om inzendingen die materiaal bevatten dat beledigend wordt geacht, of waarvan zij van mening is dat het frauduleus of op wangedrag is gebaseerd, uit te sluiten.

Voor zover toegestaan door de wet, aanvaardt de promotor geen verantwoordelijkheid voor verlies, letsel of schade die voortvloeit uit het winnen van de prijs of de aanwezigheid op een locatie door de winnaars, hetgeen zij doen op eigen risico.
De promotor behoudt zich het recht voor om de promotie te wijzigen, beëindigen of tijdelijk op te schorten indien hij het naar zijn volledig eigen goeddunken noodzakelijk acht om dit te doen, behoudens het feit dat de promotor dit recht niet op onredelijke wijze zal uitoefenen.

De prijsvraag loopt tot 19 November 2018 23:59. De winnaar zal bericht krijgen op 20 november 2018 via e-mail en heeft 3 dagen om te reageren en de prijs te accepteren. Als de winnaar niet binnen drie dagen heeft gereageerd dan zal de prijs aan de volgende winnaar gegeven worden.

De volledige waarde van de prijs is maximaal €399.

Promotor: Country Christmas Fair – Inventief evenementen

    De gegevens hierboven bewaren wij zodat we contact met je op kunnen nemen naar aanleiding van je aanvraag. We zullen je gegevens nooit delen met derden. Bekijk ook onze privacy policy.

Als je aangeeft dat je de Country Christmas Fair nieuwsbrief wilt ontvangen, stem je ermee in dat de Country Christmas Fair je per e-mail op de hoogte houdt van de fair. Als je aangeeft dat je de Dubarry nieuwsbrief wilt ontvangen houdt Dubarry je op de hoogte van aanbiedingen, product updates en nieuwe seizoen collecties.
Je kunt je voor deze e-mails te allen tijde afmelden onderaan de betreffende mail. We gaan zorgvuldig om met je gegevens.

Koop uw entreekaarten nu online en ontvang een korting!