Country & Christmas Fair

Di 23 t/m zo 28 november 2021

Wij zijn voorbereid en coronaproof

Het aftellen is begonnen! De komende weken delen we vrolijk nieuws over de Country & Christmas Fair die gehouden wordt van 23 t/m 28 november.

Naar aanleiding van vragen over de persconferentie zijn we verheugd te melden dat de Country & Christmas Fair dit jaar gewoon doorgaat! Dit kan op een verantwoorde manier dankzij het feit dat we outdoor zijn en afstand kunnen houden. Wel met QR code of testbewijs.

Dit jaar is de Fair iets kleinschaliger opgezet en werken we met gereguleerde bezoekersaantallen. Wat blijft is uiteraard de kerstsfeer, het heerlijke en eerlijke eten en alle uiteenlopende producten die de kerstinkopen tot een feest maken. Ook is er muziek, niet in de Spiegeltent (die is er dit jaar niet, net als de grote paviljoens) maar wel op het Muziekplein.

De voorbereidingen zijn al in volle gang en we kunnen niet wachten jullie te verwelkomen! Met wie kom jij?

Met vriendelijke groet,

Team Country & Christmas Fair

Wat u kunt verwachten van de grootste kerstmarkt van de Benelux?

Vele stands.

Alle aanwezige stands worden op voorhand gecontroleerd op kwaliteit, originaliteit en soort producten. Middels deze controle bewaakt de organisatie de variatie van het aanbod, zodat er voor elk wat wils is en u niet constant de zelfde producten aan u gepresenteerd worden.

Gevarieerd aanbod aan vermaak en smaak.

Naast heerlijk kerstshoppen geniet u ook van prachtig kerstvermaak. Mooie fonteinen rondom het kasteel, het is allemaal aanwezig om uw dag compleet te maken. Om op te warmen en lekker te smikkelen is er ook een gemêleerd aanbod aan food en drinks stands.

Koop online tickets met korting!

Kerstshoppen doet u op de historisch rijke locatie van Kasteel de Haar in sfeervol ingerichte- en verwarmde stands; van lieflijke kerstcadeaus en exclusieve lifestyle artikelen tot smakelijke en gelukzalige delicatessen.

Dit evenement wilt u niet missen! Zet u di. 23 t/m zo. 28 november in uw agenda?

Bestel uw tickets online en profiteer van een aantrekkelijke korting én geen wachttijden bij de loketten van de fair.

KOOP NU UW TICKETS!

Meer weten over de Country Christmas Fair 2021?

Steun Just in Time 4 Heroes!

Haal de Kerst in huis. Bestel een uniek en overheerlijk chocolade Kersthuisje en steun Stichting Just in Time 4 Heroes.

Ga naar www.justintime4heroes.nl voor meer informatie.

KOOP NU UW HUISJE!