Workshops & demo’s

Rafi’s workshop

De workshop beschilder je eigen Rafi’s tuinkadootje wordt onder deskundige begeleiding gegeven. Per ronde kunnen er maximaal 8 personen meedoen.
Je hebt keuze uit het beschilderen van de 2 vogeltjes of voedervogel Rafi. Dit zijn beide tuinstekers die in de grond of plantenbak gestoken kunnen worden. Als u klaar bent wordt het project bespoten met blanke lak en gedroogd.
Reserveer nog vóór het evenement, zodat u zeker bent van een plek! Aanbetaling is 15,- p.p. Het restant betaald u op de dag zelf.

Nu boeken

Proef & Plezier

Komt u ook wijnproeven bij Proef & Plezier tijdens de Country & Christmas Fair? Wij bieden u een heerlijke en voor iedereen toegankelijke proeverij met exclusieve wijnen uit Chili. We verklappen nog niet alles, maar we beloven u wel alvast een unieke smaakbeleving. En: we vertellen graag over fieten en fabels over wijn. Schrijf u  in via onze website, hier vindt u ook meer informatie over de data en tijden van de wijnproeverijen. Of volg ons op Facebook. We zien u heel graag in onze proefstand!

Inschrijven

House in miniature

Wij bouwen natuurgetrouwe miniaturen van bestaande panden zoals uw eigen huis, boerderij, winkel, bedrijfspand, buiten of uw monumentale grachtenpand etc. Onze miniaturen onderscheiden zich van doorsnee schaalmodellen en maquettes door de aandacht voor detail en ons streven om de werkelijkheid zo natuurgetrouw mogelijk na te bootsen.

Op de Country & Christmas Fair zijn onze minituren te bewonderen en vertellen wij u graag hier alles over!

Edelsteenslijperij De Sprong

In de sfeervolle Kapel van Kasteel de Haar kunt u een magnifieke indruk krijgen van de kleurenpracht van onze kristallen, edelstenen en uitgebreide collectie gouden en zilveren sieraden uit eigen atelier. De edelsteenslijper is live aan het werk in de kapel. Bezoekt u de stand dan geven wij u de mogelijkheid een speciaal gesmeden ring te winnen! Bij elke aankoop van minimaal 25,- ontvangt u één gratis lot om mee te dingen naar deze schitterende 14-karaat bicolour (rose/wit) gouden dames solitair ring met eeen natural color cognag briljant (van 30-K) t.w.v. 1500,-!

Alex Janmaat – Interieur componist

Thema: Anders leren kijken om meer te zien of anders kijken om te leren zien. In deze lezingen gaat Alex Janmaat dieper op de materie in van het interieur vak. Hij leert mensen anders te kijken naar hun interieur en creëert hiermee nieuwe mogelijkheden. Tijdens een klein half uurtje komen de volgende onderwerpen aan bod.

MEER INFORMATIE

Demonstratie Papieren Sieraden

Papier is te gek en je kunt er meer mee dan je denkt. Tijdens de Fair laat Biediebiedie zien dat een sieraad niet van goud of zilver hoeft te zijn om indruk te maken. Ook met een ketting van papier steel je de show tijdens de feestdagen! Zeker als je eigen herinneringen erin verwerkt zijn.

In het speciale pop-up atelier tijdens de fair, maak je iedere dag kennis met een andere eigenschap van papier: van buigen en vouwen, tot snijden en weven. De ‘papiersmit’ van Biedie is live aan het werk en vertelt graag over haar werk. Je mag alle sieraden komen passen en bekijken.

Daarnaast verloot Biediebiedie een ‘customized’ ketting onder de bezoekers die 15,-  of meer besteden in het atelier. Als je wint, overleggen we samen over wat jouw favoriete kleur en model is. Kom dus langs en laat je verrassen.

Modeshow van Leersum Mode

van Leersum Mode verzorgd dagelijks een modeshow op de Country & Christmas Fair.
Aanvangsttijden: 13:00 & 14:30 uur.
Standnummer 103 (bij la Place)
Meer informatie: www.vanleersummode.nl

Koop uw entreekaarten nu online en ontvang een korting!