Workshops & demo’s

Ecosysteem maken

De nieuwe groen trend. In deze workshop ga je zelf aan de slag en maak je een gesloten ecosysteem met drainagesysteem, mooie frisse tropische plantjes (o.a. Calathea, fittonia, coffea arabica, pilea, mossen en varens), diverse mossoorten en kurk met LED-verlichting + afstandsbediening. Wil je een december/kerst sfeer willen toevoegen dan is dat mogelijk.

Workshop Slagarmbanden en bedels

Leuk als cadeau voor onder de boom. Ga samen met By mar concepts aan het werk met slagletters en maak je eigen creatie op een armband of gave ketting hanger.

Scandinavische kerst roundie

Met M flowers dompel je je onder in Scandinavische sferen en maak je een eigentijdse kerst krans met mooie zachte kleuren en heldere vorm. Maar ook stoer en sober door de eenvoud.

Kerstdeco handletteren

Handlettering is helemaal hip en super leuk om toe te passen op je kerstkaartjes, servetten, borden, menu en kerstballen. By birdie lettering leert je de basis waarmee je zelf aan de slag kunt in diverse stylen

Macramé kerstboompjes knopen

Macrame ouderwets? In deze nieuwe toepassing van Groenveld design heb je binnen no time een gave hanger geknoopt die je op meerdere manieren kunt gebruiken. Leuk voor aan je cadeaut-tjes maar ook gaaf in je kerstboom.

Koop uw entreekaarten nu online en ontvang een korting!