Skip to main content

Workshops & demo’s

Workshop schema

Dinsdag 19-11: workshop ecosysteem,Slagarmbanden, Foute kersttrui, Portret tekenen, Handlettering, kerstkrans en bloemstuk maken.
Woensdag 20-11: Ecosysteem, Slagarmbanden, Macramé kerstboom Kerst krans, Kerst trui, Portret tekenen en bloemstuk maken.
Donderdag 21-11: Ecosysteem, slagarmbanden, Kerstboom macramé, kerst trui, Portret tekenen, Tapas plank branden en bloemstuk maken.
Vrijdag 22-11: ecosysteem, slagarmbanden, handlettering, tapas plank branden, kersttrui, portret tekenen en bloemstuk maken.
Zaterdag 23-11: slagarmbanden, eco systeem, handlettering, tapasplank branden, kerstrui, kerstboom macramé en bloemstuk maken.
Zondag 24-11: slagarmbanden, ecosysteem, handlettering, kerstkrans, tapas plank branden, kerstrui, kerstboom macramé en bloemstuk maken.

Ecosysteem maken

De nieuwe groen trend. In deze workshop ga je zelf aan de slag en maak je een gesloten ecosysteem met drainagesysteem, mooie frisse tropische plantjes (o.a. Calathea, fittonia, coffea arabica, pilea, mossen en varens), diverse mossoorten en kurk met LED-verlichting + afstandsbediening. Wil je een december/kerst sfeer willen toevoegen dan is dat mogelijk.

Standnummer 318 en 320

Workshop Slagarmbanden en bedels

Leuk als cadeau voor onder de boom. Ga samen met By mar concepts aan het werk met slagletters en maak je eigen creatie op een armband of gave ketting hanger.

Standnummer 318 en 320

Scandinavische kerst roundie

Met M flowers dompel je je onder in Scandinavische sferen en maak je een eigentijdse kerst krans met mooie zachte kleuren en heldere vorm. Maar ook stoer en sober door de eenvoud.

Standnummer 318 en 320

Kerstdeco handletteren

Handlettering is helemaal hip en super leuk om toe te passen op je kerstkaartjes, servetten, borden, menu en kerstballen. By birdie lettering leert je de basis waarmee je zelf aan de slag kunt in diverse stylen

Standnummer 318 en 320

Macramé kerstboompjes knopen

Macrame ouderwets? In deze nieuwe toepassing van Groenveld design heb je binnen no time een gave hanger geknoopt die je op meerdere manieren kunt gebruiken. Leuk voor aan je cadeaut-tjes maar ook gaaf in je kerstboom.

Standnummer 318 en 320

Workshop bloemstuk maken

Workshop onderdeel A
Kosten € 25,- per persoon
U kunt kiezen uit verschillende kleuren bloemen, decoratie en groen.
Het bloemstuk wordt gestoken op oase.
Inclusief kroon met een diameter van 50 cm, lampjes (ex. batterijen) en schaal.
Tijdsduur: 45 minuten

Workshop onderdeel B
Kosten € 10,- per persoon
U kunt kiezen uit verschillende decoratie en groen.
Het bloemstuk is zonder oase.
Inclusief kroon met diameter van 25cm.
Tijdsduur: 20 minuten

Standnummer 205 en 207

Workshop Portretje tekenen bij Pippa Knus

“Heb jij altijd al willen leren tekenen in de Pippa Knus style? Dit is je kans!
Tijdens de Country en Christmas fair ben ik aanwezig om jou te leren tekenen en/of een portret voor een dierbare voor jou te maken. (leuk cadeau!

Stap voor stap ga ik je meenemen in het proces van een (zelf) portretje tekenen. Ik leer je alles over de juiste verhoudingen, hoe je ervoor kan zorgen dat het portretje ook echt gaat lijken én je gaat aan de slag met aquarel verf.

Standnummer 318 en 320

Workshop “Foute” kerst trui

Geen betere plek dan de country en christmas fair om je “foute” kerst trui zelf samen te stellen. Je hebt keuze uit heel veel kerstversiering en je maakt een geheel eigen ontwerp. Uniek en altijd origineel.

Standnummer 318 en 320

Koop uw entreekaarten nu online en ontvang een korting!