Skip to main content

Deelnemers en leveranciers aan het woord

Indizabar – 14 jaar

Het contact met Betty en Jeroen is perfect. Ze lijken iedere standhouder goed te kennen, er is altijd goed contact geweest! Voor ons is het een feestje deze fair, en nu nog wel een dag langer, nog meer tijd om van te genieten!

Marano Wellness – 4 jaar

Deze Fair is voor ons de gezelligste fair van het jaar, wij kijken er echt naar uit. De sfeer is geweldig, en de samenwerking met de organisatie is ook altijd Top. Wij hebben ons eerst moeten bewijzen om toegelaten te worden op de Christmas Fair, want je komt er zomaar niet op!

Seleniet Kunst – 1e jaar

Het contact met de Country & Christmas Fair is warm en welkom, zoals het bij deze donkere dagen hoort. Ik sta dit jaar voor het eerst en ga een leuke workshop geven met een engelen- steen. Van deze engelensteen kunnen de bezoekers een mooie kersthanger van Seleniet maken.

Vishandel Pure Passie – 3 jaar

Jeroen en Betty zijn organisatorisch en administratief erg professioneel! En de samenwerking met hen en het team op “de vloer” is super amicaal. Onze versgerookte zalm en paling geven een enorme sfeer- en geur- beleving op deze prachtige fair. Laten we dit nog 20 jaar vasthouden!

De Dochter Van Mies – 3 jaar

Als standhouder voel je je op de Country & Christmas Fair echt te gast. Alles is super georganiseerd van binnenkomst tot vertrek. Hierdoor kan je ontspannen je eigen ding doen. Voor de eerste keer hebben wij twee stands en het is altijd supergezellig in het Tuinpaviljoen, een hele leuke groep met standhouders.

Exclusive Home – 20 jaar

Ik waardeer Jeroen en Betty niet alleen, ik bewonder ze ook. Dat kind en echtgenoot deze fair zo mooi en groot hebben gemaakt, hij was al trots op ze, maar hij zou het nu nog meer zijn! De behulpzaamheid en het onderlinge contact zorgen dat ik er al 20 jaar fluitend naar toe ga!

Chetters Home – 8 jaar

Ieder jaar is de beurs voorzien van herkenning en vernieuwing. Dat maakt de beurs zo’n succes. Tijdens dit Lustrum­jaar – 20 jaar Country & Christmas Fair en 5 jaar ­Chettershome – hebben we een leuke actie, ­exclusief op de beurs. Bij iedere aankoop een cadeautje, want wie jarig is, trakteert!

Flowee – 3 jaar

Wij waarderen de samenwerking met de Country & Christmas Fair omdat zij elk jaar weer ontzettend hun best doen om er een groot succes van te maken. Veel eventorganisaties kunnen hier nog heel veel van leren. Elk jaar weer een feestje

Sanfleur – 3 jaar

De communicatie van de organisatie is echt top! Heel persoonlijk. En de sfeer van het team is leuk. Er wordt goed voor de standhouders gezorgd. De organisatie en de standhouders maken er SAMEN een fantastische 20e editie van!

ANWB – 7 jaar

Wij hebben bewondering voor Betty en Jeroen op de wijze waarop zij dit evenement jaarlijks weer neerzetten en ook ieder jaar nog beter en groter weten te maken. Zo bijzonder om in augustus al kaarten te verkopen voor een evenement dat eind november plaats vindt. Afgelopen jaar hebben wij voor het eerst gewerkt met een Trouw ledenaanbod, wat inhoudt dat onze leden naast een korting ook een extraatje ontvangen. En hoe langer lid, hoe meer extra’s. Onze platina leden hebben massaal besteld en hadden recht op 2 bitterballen en een glas Glühwein. De actie was echter zo succesvol dat de bitterballen , slechts 15.000 stuks ) niet aan te slepen waren en mensen in lange rijen hebben staan wachten. Jeroen is zelf naar de leverancier gereden om extra bitterballen in te slaan, heeft extra mannetje, bakjes, mosterd en een koelwagen geregeld om onze leden blij te maken. Hilarisch toch?

Bemmel Container Service – 11 jaar

Jeroen, is makkelijk in de omgang. Afspraak is afspraak en als iets geregeld moet worden gewoon regelen. Vorig jaar voor het eerst op de Fair geweest met mijn dochter. Stond verbaasd hoe er een kerst sfeer gecreëerd is. Ik denk van alle evenementen op de Haar, het beste uitgevoerd. Complimenten!

De Delfste Mederij – 3 jaar

Wij hebben alleen maar goede ervaringen met de organisatie gehad. Zo hadden wij tijdens onze eerste deelname een onverstandige keuze gemaakt qua tent, waardoor wij met stormachtig weer iet wat in de problemen kwamen. Vanuit de organisatie is alles heel goed opgevangen en hebben we er een geweldige fair van weten te maken.

Activehouse – 12 jaar

De samenwerking met de organisatie vinden wij heel goed. Wij kunnen ons nog herinneren dat dhr. V.d. Horst sr. ons eerst kwam beoordelen of wij wel pasten in het geheel van zijn prachtig opgezette fair. Tijdens een ander evenement stond hij opeens voor onze neus. Sindsdien is het een beurs waar we altijd naar uitkijken.

Het Wolfsnest – 7 jaar

De contacten zijn goed te noemen, mogelijk bellen ze je persoonlijk. Wat wij vooral erg kunnen waarderen, is dat de organisatie aan het einde van de Fair de standhouders keer op keer en ieder jaar weer bedankt voor hun inzet! Het is absoluut de Grand Cru onder de kerstfairs.

Oostrom Tuinen – 20 jaar

Wij verrichten vooral hand en spandiensten tijdens het op en afbouwen van de fair. Vooral met het opruimen van het stro hebben een keer veel schik gehad. Het had flink geregend. Een aantal ”sportschool” medewerkers van inventief zouden wel even helpen, dat was nog niet zo makkelijk, maar we hebben het gered!

Oersterk Reclame Groep – 2jaar

Wij waarderen enorm de korte lijnen met Inventief. Het directe contact zorgt ervoor dat er geen tijd verloren gaat. Onlangs kwam Jeroen bij ons binnen met de vraag ‘Kunnen jullie ook boren?’ Natuurlijk Jeroen, geen probleem, gaan we regelen voor jullie. Heeft natuurlijk niets met drukwerk te maken, maar ook ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel!

Zweedse tenten – 1e jaar

Onze Arctic Dome is nieuw in Nederland. Voor de CCF hebben wij deze speciaal ingericht, zodat iedereen zijn drankje lekker warm op kan drinken in onze Dome tent. Het contact met de organisatie is ontzettend prettig verlopen. Er wordt goed gekeken naar ons als standhouder en wat onze wensen zijn.

By Leinn – 2 jaar

De fair sluit wat betreft entourage en sfeer perfect aan aan bij By Leinn. Vorig jaar hebben we veel enthousiaste en leuke reacties van de bezoekers gehad. Het was een groot succes. Dus vanzelfsprekend zijn wij dit jaar ook weer te vinden op de CCF. We gaan er weer fantastische dagen van maken!

DH Reklame – 8 jaar

De samenwerking is prettig omdat de communicatie perfect is, wel hebben we ooit voor de borden een verkeerde datum gebruikt. Dit hebben we gelukkig last minute op kunnen lossen, niemand heeft het gemerkt!

Backsound Acoustic
Coverband – 1 jaar

Het contact met Jeroen is uiterst ­plezierig. Altijd bereikbaar en een persoonlijk woordje. We hebben erg veel zin om tijdens de Country and Christmas Fair zes dagen Top-2000 muziek te gaan maken!

Van der Valk, hotel Breukelen – 10 jaar

De klik was er vanaf het eerste moment. Dit komt mede door het gezamenlijk doel dat we nastreven: zorgen dat de gasten een ‘most wonderful time’ beleven. De kers op de taart van onze samenwerking is dat we na afloop van de fair nog wel eens kerstbomen mogen overnemen voor ons buitenterrein. Op naar de volgende tien jaar!

Van der Torren Fotografie – 5 jaar

“Al jaren verzorg ik de fotografie en video’s van de fotogenieke Country & ­Christmas Fair. Als fotograaf wil ik vanzelfsprekend altijd een topreportage ­afleveren en daarbij ook telkens variëren. Voor het beste plaatje kies ik soms heel bijzondere standpunten… zo maakte ik schitterende opnamen van de watershow, maar viel daarbij wel bijna met apparatuur en al uit ‘t roeibootje…”

Installatieburo Verwoert – 4 jaar

Wij versieren al een aantal jaar het hele terrein en sinds vier jaar bemannen we nu ook een stand. De fijne samenwerking met Jeroen en Betty zijn top! 2 jaar geleden was het slecht weer. Sommige klanten kwamen vast te zitten met de auto. Uiteindelijk zijn ze door een trekker weer op weg geholpen. Dat was super!

24BITES – 1e jaar

Kerst geeft ieder mens een warm gevoel, en dat geeft ook de samenwerking met de Fair. Doordat de organisatie de variatie van het aanbod bewaakt, voel je je ook een serieus genomen standhouder. Gepaard onder een fijne sfeer en goede samenwerking toewerken naar een fijne belevenis voor de bezoekers.

Gerard en Truus van den Bosch – 20 jaar

Wij zijn er vanaf het begin bij. Al 20 jaar verzorgen wij met veel plezier o.a.de rijplaten, strobalen en dieseltanks. De samenwerking is uitstekend!

Losberger De Boer – 20 jaar

Wij zijn sinds de eerste editie betrokken bij de Country & Christmas Fair, een samenwerking die zich heeft ontwikkeld tot een bijzondere relatie met een gouden randje.Succesfactor is zonder enige twijfel de familie Van der Horst: gastvrij, oprecht, loyaal en vernieuwend. Wij zijn trots op onze jarenlange relatie en koesteren de speciale momenten die wij met jullie hebben mogen beleven. Betty en Jeroen hartelijk dank en veel succes, Team De Boer.

Windfjord Holland – 9 jaar

Al jaren is de samenwerking met Jeroen en Betty zeer prettig. Ooit meegemaakt dat een man zei dat hij het jaar ervoor een trui gekocht had en die beviel zo, dat meneer enkel naar de fair kwam voor drie extra truien en vesten. ­Natuurlijk hebben wij de entreeprijs middels een leuke korting vergoed.

Truffels & Zo – 12 jaar

Destijds ben ik door Peter op de fair ‘binnengehaald’ hij wist me te overtuigen dat ik toch écht op zijn fair thuishoorde. Schoorvoetend ging ik als beginnende ondernemer akkoord en ik heb er nooit spijt van gehad! “Zei ik toch, pochte hij later”. Sindien is het contact heel warm met de organisatie, in goede en slechte tijden.

Mijn Gedroogt Fruit – 8 jaar

De samenwerking waarderen wij enorm, de reden hiervan is dat zij altijd nauw betrokken zijn met hun standhouders en openstaan voor veranderingen en verbeterpunten. Ooit eens wegens enorme drukte, extra voorraad moeten vervoeren via huifkar. Is weer eens anders dan een vrachtwagen!

Sprangers Fotografie – 14 jaar

Wij waarderen de strakke, en tevens joviale manier in het logistieke deel van de organisatie. Heel gaaf is dat ieder jaar opnieuw op vrijdag het koor ‘De Carol Singers’ een persoonlijke aubade van 2 á 3 Christmas Carols komt brengen in onze stand. Dit is traditie geworden sinds wij de koorleden ooit een keer warm welkom hadden geheten in onze stand toen het buiten erg koud was.

Oggi – 12 jaar

Het is een fair die professioneel georganiseerd wordt door Betty en Jeroen. Een aantal jaar geleden startte mijn auto niet, terwijl we het terrein af moesten voor de opening. Grote paniek, maar dankzij de organisatie was het net op tijd opgelost. Nog járenlang grappen hierover aangehoord, van Jeroen. Mét een knipoog natuurlijk!

Make A Wish – 9 jaar

Al jaren werken wij heel fijn samen met de organisatie en hebben we vele mooie wensen voorbij zien komen in onze wensboom. Om er zomaar een uit te lichten, er was ooit een dame die een ster in de boom hing met de wens “Een gezond kleinkind”. Het jaar daarop kwam de dame met dochter en kleinkind!

Kasteel de Haar – 15 jaar

Wij hebben een jubileum qua samenwerking, wij mogen al 15 jaar met Inventief samenwerken. Betty en Jeroen zijn ontzettend warme en hartelijke mensen, waardoor de samenwerking niet alleen succesvol, maar ook heel erg leuk is.
De Country & Christmas Fair is nooit hetzelfde, zo zijn we diverse malen verrast met nieuwe ‘inventieve’ initiatieven zoals een ijsbaan, een licht- en watershow, een mega kerstboom op het Grote Cour e.d. Zulke prachtige dingen leveren ook prachtige anekdotes op, zoals de ijsbaan die smolt, het publiek dat kletsnat werd tijdens de watershow omdat de wind verkeerd stond, een mast met heel veel lichtsnoeren die knakte etc. Ik ben benieuwd waar we de komende 20 jaar mee verrast gaan worden!

Paradise Bigband – 4 jaar

Bijna iedereen neemt deze week met veel plezier vrij. In de ‘Duiventil’ (kleedruimte) is het een gezellige boel! De contacten met Jeroen verlopen zeer prettig. We hebben de opdracht gekregen om de muzikale invulling in de spiegeltent voor hem uit handen te nemen. Dat is weer goed gelukt met de combi van de Paradise Bigband met zangeres Rosmarijn en Duo Passie.

Yvonne de Wit – 8 jaar

Ik werk al lang met en voor de organisatie en doe dit met veel plezier. Het is hen er alles aan gelegen om van dit evenement een bijzonder dagje uit te maken. Waar ik vroeger alles ter plekke maakte en ik soms dagen in regen de bloemstukken stond te maken, bereid ik nu alles thuis voor, waardoor wij nu een wel heel uitbundige kersttuin hebben.

Chocoladebikkels – 1e jaar

Wij staan dit jaar voor het eerst en daar zijn wij ontzettend blij mee! Na 3 jaar geprobeerd te hebben om in te schrijven is het eindelijk gelukt! Wij hopen nog heeeeel wat jaren bij jullie te mogen staan!

Rosemarijn Broers – 3 jaar

Toen ik 3 jaar geleden voor het eerst mocht optreden bij de CCF samen met the ­Paradise Bigband, de SevenSisters, het Combo en Hanz had ik geen idee. Wat een geweldige ­ervaring! Een heerlijke sfeer in de spiegeltent. Samen met het charmante, gastvrije barpersoneel maakten we elke dag een feestje. Ondertussen is er een leuke band ontstaan tussen alle artiesten.

Iris Bakker

Als sinds ik me kan herinneren ga ik elk jaar naar de Country and Christmas fair. Ik ben niet klaar voor december totdat ik op de beurs ben geweest. Mijn vader had dan al geholpen met opbouwen en ik kwam mams tegen achter de kassa. Een kerststukje maken, poffertjes eten, mama heel eventjes uit de kassa slepen zodat we konden kletsen en natuurlijk een kijkje achter de schermen in het onderkomen. Ik hoopte altijd dat ik de Kerstman tegenkwam, want dan kreeg ik een lolly, zelfs als hij in het onderkomen even aan het rusten was. Ik vond de fair in het donker het meest magisch, met alle lichtjes in de paden en op de achtergrond het sprookjesachtige kasteel. Toen ik ouder werd vond ik het prachtig om de organisatie achter het steeds groter wordende evenement te zien, waarbij het me nog steeds fascineert hoe zo’n groot evenement draait op een relatief kleine, super hard werkende groep mensen die allen een warm hart toedragen aan de beurs. Met trots kan ik sinds afgelopen jaar zeggen dat ik hier een deel van uitmaak. Lieve Betty en Jeroen, van harte gefeliciteerd met dit jubileum en ik wens jullie heel veel plezier en succes komende beurs!

CaramelZ – 3 jaar

We staan het hele jaar door op vele fairs. De Country & Christmas Fair is echter een klasse apart. Mooi, gezellig, op een schitterende locatie en voor bezoekers én kraamhouders tot in de puntjes georganiseerd. Bezoekers van de fair weten deze goudgele lekkernij en de vele toepassingsmogelijkheden te waarderen.

Koop uw entreekaarten nu online en ontvang een korting!