By

Nieuw dit jaar is de wensen bus. In deze bus kunnen kinderen hun kerstwens achterlaten. Volgens Jeroen van der Horst is het de moeite waard om een wens achter te laten. ‘We laten er een paar in vervulling gaan.’ Het belooft een goed jaar te worden.

By

Het is feest, Country & Christmas Fair viert het twintigjarig jubileum. Ter ere van het twintigjarig bestaan lanceren we een heus magazine waarin standhouders en leveranciers hun bijdrage leveren en over hun ervaringen vertellen.

By

Voor Inventief beste een spannende editie daar zij zelf het gehele parkeer- en verkeersbeleid in handen hebben gekregen van het Kasteel.

Een editie om door een ringetje te halen. Geen problemen met parkeren door een uitmuntend droog weiland.

By

De laatste editie van de Country & Christmas Fair bij Slot Assumburg.
In vijf jaar tijd van 70 standhouders en nog geen 5.000 bezoekers in 1997 naar meer dan 100 standhouders en een ruime verdubbeling qua bezoekersaantallen.

Grote problemen in de omgeving w.b.t. parkeren van de vele auto’s tot aan grote files op de wegen.

De Country & Christmas Fair groeide uit zijn jasje op de locatie en werd het tijd om op zoek te gaan naar een andere locatie en het liefst, centraal gelegen in Nederland…

By

Verreweg de drukst bezochte editie ooit. Dat heeft ons voor dit jaar doen besluiten om uit te breiden op het terrein en in dagen.

By

Tijdens deze editie was de Ganzenparade aanwezig die enorm veel bekijks trok.

Ganzenparade met op de achtergrond de spiegeltent Moulin Rouge uit 1907 waar de hele dag Paradise Bigband speelt.

By

Een editie met ontzettend veel wind. Drie dagen code oranje over het terrein gaat je als organisator niet in je koude kleren zitten.

Ook in het Kasteel is het kerst.

By

De eerste editie met een kunstproject en een watershow. La lumière dansant, De ‘dansende kaarsen’ is een ontwerp van kunstenaar Pieter van de Pol. Ook is er de primeur van een watershow in de gracht van het kasteel waarbij mensen staan te dansen en zingen.

By

Kippenvel!!
Zoveel mensen die naar Haarzuilens afreizen om de mooiste Christmas Fair van Nederland te bezoeken.
Inmiddels weten ook bezoekers uit België, Duitsland, Frankrijk en zelfs Engeland ons te vinden.