Skip to main content

Lieve bezoekers,

De Country Christmas Fair 2021, die van 23 t/m 28 november zou plaatsvinden, wordt verplaatst naar 2022. Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdagavond 12 november is vanuit overheidswege besloten dat ons evenement dit jaar niet kan doorgaan.
Wat hadden we jullie graag verwelkomd van 23 t/m 28 november, maar we hebben geen keuze. We zijn aangeslagen en kunnen ons voorstellen dat dit ook voor jullie een domper is.
Maar we kijken ook graag vooruit. Jullie tickets blijven geldig voor editie 2022 van 22 t/m/27 november. Dit geldt ook voor tickets die in 2020 zijn aangeschaft. Zo blijft de Country Christmas Fair behouden voor betere tijden. We willen jullie hartelijk bedanken voor jullie lieve reacties, jullie begrip en het vertrouwen.
Voor nu: blijf gezond en vriendelijk voor elkaar en een welgemeend tot ziens in 2022.

Hoe verzilver ik mijn tickets?

Hiervoor vragen wij nog even je geduld. Achter de schermen zijn we hard bezig om het technisch mogelijk te maken om met de tickets van dit jaar een datum te kunnen boeken voor volgend jaar. Voor hetzelfde bedrag, zodat er voor jou geen bijkomende kosten mee gemoeid zijn. Bewaar je ticket en bevestigingsmail goed. Wij houden je uiteraard op de hoogte wanneer alles gereed is. Dank voor je begrip.

Heb je vragen? Dan kun je mailen naar [email protected]
Team Country & Christmas Fair